Hlavní obsah

Ford na Frýdecko-Místecku přerazil sloup a skončil v potoce

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raškovice

Lidský život vyhasl po srážce vozů audi a ford v pátek v Raškovicích na Frýdecko-Místecku. Ford nadvakrát přerazil betonový sloup elektrického vedení a skončil v potoce, řidič nepřežil. Nehoda se stala kolem 17. hodiny. V sobotu to sdělil mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Článek

Podle mluvčího moravskoslezské záchranné služby Ladislava Langa utrpěl 42letý řidič fordu smrtelná zranění hlavy. „S ohledem na tato smrtelná poranění posádky záchranné služby nezahájily oživovací pokusy a lékař musel konstatovat mužovu smrt,“ uvedl.

Jak dále sdělil, lékař prohlédl a ošetřil psychicky otřeseného muže z posádky druhého automobilu, v němž se naštěstí nikdo nezranil.

Podle Kůdely na místě zasahovaly tři jednotky hasičů. „Při příjezdu na místo nehody stál ford v potoce a audi zůstalo na silnici. Hasiči zajistili místo nehody, ford vytáhli z vody pomocí vyprošťovacího speciálu Tatra 815 a pak vyprostili i tělo řidiče,“ popsal s tím, že na místo byli povoláni i pracovníci elektrárenské společnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám