Hlavní obsah

Opilý řidič na dálnici u Bílovce zdemoloval peugeot

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílovec
Aktualizováno

Neuvěřitelné štěstí měl osmatřicetiletý řidič peugeotu, který ve středu v podvečer v opilosti ve velmi vysoké rychlosti havaroval na dálnici D1 za odbočkou na Bílovec ve směru na Fulnek. Nejen, že hrozivě vyhlížející nehodu přežil, ale podle záchranářů vyvázl pouze s lehkým zraněním.

Foto: Aleš Honus, Právo

To, že řidič peugeotu vyvázl jen s lehkým zraněním, lze považovat za malý zázrak.

Článek

Nehodu vyšetřuje policie, zasahovali u ní i hasiči. Řidič byl sice opilý, ale nelze vyloučit, že ho někdo mohl ohrozit například nedáním přednosti při vjíždění na dálnici. Nehoda se totiž stala těsně za připojovacím pruhem.

„Řidič utrpěl pouze lehká zranění, šlo o poranění ruky a četné oděrky. Byl převezen na chirurgickou ambulanci do Ostravy,“ uvedl ve středu večer mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

Policejní mluvčí Soňa Štětínská potvrdila, že řidič byl pod vlivem alkoholu a nadýchal více než jedno promile. Policie již zahájila úkony pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Výběr článků

Načítám