Hlavní obsah

Po střelbě v Klecanech zemřela žena, podezřelého našli mrtvého

Klecany
Aktualizováno

Kriminalisté vyšetřují násilnou smrt ženy v Klecanech u Prahy. Podle informací Novinek tam pravděpodobně muž zastřelil svou manželku. Pachatel se měl pokusit o útěk, policie ho později našla také mrtvého.

BEZ KOMENTÁŘE: Po střelbě v Klecanech zemřela žena, podezřelého našli mrtvéhoVideo: pro Novinky Jiří Forman

 
Článek

Ve městě se střílelo dopoledne. „Na místě je mrtvá žena,“ potvrdila nejdříve mluvčí policie pro Prahu venkov Markéta Johnová. Totožnost mrtvé ženy kriminalisté teprve zjišťují.

Dopoledne volal na policii muž, že zastřelil svoji manželku. Když ale policisté přijeli do rodinného domku, kde byla skutečně mrtvola ženy, střelec v něm již nebyl. "V okolí domu pak policisté našli mrtvolu muže. Zda se jednalo o sebevraždu bude předmětem dalšího vyšetřování," řekla mluvčí policie Praha-venkov Markéta Johnová.

Policie po střelci pátrala. Později krajský policejní mluvčí Pavel Truxa pro Právo uvedl, že hledaný 56letý podezřelý pachatel byl nalezen mrtvý.

Podle neoficiálních informací před tím podezřelý vylezl na skálu nedaleko místa nálezu mrtvé ženy a hrozil sebevraždou. Policie později potvrdila, že se zastřelil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám