Hlavní obsah

Provoz na dálnici D1 ochromila smrtelná nehoda

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jeden člověk zemřel před polednem při dopravní nehodě, která se stala na 18. kilometru dálnice D1 směrem na Prahu. Krátkodobě byl provoz zcela přerušen, postupně se podařilo uvolnit dva jízdní pruhy. Provoz byl obnoven před půl druhou odpoledne.

Článek

Při karambolu havarovaly dva nákladní vozy, jeden z řidičů zemřel. Bezprostředně po nehodě policie dálnici směrem na Prahu uzavřela a dopravu odklonila přes Velké Popovice.

Po chvíli se podařilo uvolnit jeden jízdní pruh, pak další. Silničáři odklízeli ze silnice vysypané obilí.

Vážná nehoda na jihu Čech

Kvůli další dopravní nehodě čtyř vozů je u Kamenného Újezdu na Českobudějovicku v obou směrech uzavřena frekventovaná komunikace I/39. Ta spojuje České Budějovice a Český Krumlov. Před místem nehody se začínají tvořit kolony, řekl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Při srážce se zranili dva lidé a na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému. Policisté odklánějí dopravu z hlavního tahu přes okolní obce.

Silnice I/39 patří mezi komunikace, na nichž se vážné nehody stávají často. Naposledy poblíž Kamenného Újezdu před dvěma týdny při srážce čtyř automobilů zemřel sedmapadesátiletý muž a další dva lidé byli těžce zraněni.

Reklama

Výběr článků

Načítám