Hlavní obsah

V Příboře shořel seník, škoda je minimálně milión korun

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K požáru seníku v Příboře na Novojičínsku vyjíždělo v pátek večer osm jednotek moravskoslezských hasičů. Požár v příborské místní části Prchalov se naštěstí obešel bez zranění, škoda na zemědělském objektu je však milión korun, škodu na uskladněném seně a slámě si musí majitel teprve vyčíslit.

Článek

„Informace o hořícím zemědělském objektu v Příboře-Prchalově dostali hasiči v pátek ve čtvrt na devět večer. Na místo ihned vyjely hasičské jednotky z Bílovce a Nového Jičína, s nimi zasahovali také hasiči z Příbora, Kopřivnice, Petřvaldu, Studénky, Sedlnice i samotného Prchalova,“ sdělil mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Proč se vysoký zemědělský objekt o půdorysu 24 krát 12 metrů vlastně vznítil, nyní hasiči zjišťují. Seník měl v dolní části zděnou konstrukci a střechu z vlnitého plechu. Oheň hasiči dostali pod kontrolu během necelé hodiny, za další půlhodinu jej uhasili zcela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám