Hlavní obsah

V havarovaném autě byli čtyři muži, neřídil prý ani jeden z nich

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Záhadnou dopravní nehodu, k níž došlo ve středu před půlnocí u obce Velká Kraš, řeší policisté na Jesenicku. V havarovaném autě jeli čtyři muži, žádný z nich se však nehlásí k tomu, že by jej řídil.

Článek

„Řidič vlivem rychlosti nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou. Vpravo srazil směrový sloupek a narazil do příkopu. Poté se vůz převrátil přes střechu zpět na kola a zůstal stát na poli,“ popsala Právu nehodu ve čtvrtek jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Čtyři muži ve věku od 20 do 45 let, kteří tvořili osádku škodovky a utrpěli lehká zranění, policistům podle ní svorně řekli, že ani jeden z nich vůz neřídil a viník dopravní nehody utekl neznámo kam.

„Z tohoto důvodu byla u třech pasažérů provedena dechová zkouška s výsledkem od 0,17 do 1,76 promile alkoholu a u čtvrtého vzhledem k jeho zranění byl nařízen odběr krve. Na voze vznikla škoda ve výši 30 000 korun,“ uvedla mluvčí.

Policie okolnosti nehody dále šetří. Zda se jí však podaří najít jejího viníka, který seděl za volantem, není jisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám