Hlavní obsah

Policie obvinila muže podezřelého z tří vražd v Mukařově

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté ve středu obvinili muže podezřelého ze spáchání trojnásobné vraždy, ke které došlo minulý týden v Mukařově na Praze – východ. Muž byl ve středu propuštěn z psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Desítky policistů prohledávají okolí domu, v němž se odehrála vražda.

Článek

Informaci potvrdil šéf středočeských kriminalistů Michal Mazánek. "Jsem na dovolené a informace mám zprostředkovaně, ale je to tak," uvedl pro ČTK Mazánek.

Mluvčí krajské policie Jakub Vinčálek zatím k případu nechtěl cokoliv sdělit. Kriminalisté podle něj podrobnosti zveřejní až později odpoledne.

Jednadvacetiletý muž podle policie minulou středu večer zavraždil tři lidi. Ubodal je nožem. Jeden ze zavražděných, osmačtyřicetiletý muž, byl nalezen na ulici. Další dva, sedmatřicetiletého muže a čtyřiadvacetiletou ženu, objevila policie později v rodinném domě. Údajného pachatele zahlédli svědci a kriminalisté sestavili jeho portrét. Pátraly po něm desítky policistů za pomoci vrtulníku a psovodů.

Podezřelý byl v pátek předveden k výslechu. Během něj se ale psychicky zhroutil a musel být hospitalizován v léčebně. Jeho stav neumožňoval zahájit trestní stíhání.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám