Hlavní obsah

Mladá cyklistka bojuje po pádu z kola v Beskydech o život

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavební stroj usmrtil ve středu ráno ženu v Josefově na Náchodsku, zemřela na místě. Při další nehodě, která se stala v úterý, se vážně poranila mladá cyklistka v Beskydech, když nezvládla sjezd na kole z kopce.

Článek

Kolový nakladač ve středu ráno srazil v Jaroměři-Josefově chodkyni. „Sedmapadesátiletá žena zraněním na místě podlehla,“ řekla mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

"Nehoda se stala na náměstí v Josefově na přechodu pro chodce," uvedla Prachařová. Náměstí bylo pro dopravu přechodně uzavřeno, policisté odkláněli auta na objízdnou trasu. Bližší okolnosti nehody se zatím vyšetřují.

Těžce zraněná cyklistka bez přilby

Vážné zranění hlavy a mozku utrpěla při pádu pětadvacetiletá cyklistka v Beskydech, když v úterý odpoledne sjížděla z Javorového vrchu. Podle záchranářů neměla na hlavě přilbu. Nyní leží ve stabilizovaném stavu v ostravské fakultní nemocnici.

„Cyklistka byla po pádu v bezvědomí, její zranění bylo velmi vážné, ohrožovalo její život,“ uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl. Do ostravské fakultní nemocnice ji proto převezl vrtulník.

"Pacientka je hospitalizována na jednotce intenzivní péče neurochirurgie, její zdravotní stav je nyní stabilizovaný," uvedl ve středu dopoledne mluvčí fakultní nemocnice Tomáš Oborný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám