Hlavní obsah

Policie zveřejnila portrét hledaného muže, byl u vražd v Mukařově

• Aktualizováno

Kriminalisté vyšetřující trojnásobnou vraždu z Mukařova na Praze – východ zveřejnili v pátek identifikační portrét muže, kterého v této souvislosti hledají. Ten se měl buď těsně před vraždami, nebo krátce po nich pohybovat na místě činu.

Policie zveřejnila portrét hledaného muže, byl u vražd v MukařověVideo: Novinky

 
Článek

Muž byl viděn ve středu v obci Mukařov na Praze venkov ve chvíli, kdy na ulici Na Ladech nožem fyzicky napadl osmačtyřicetiletého obyvatele Mukařova.

„Je to člověk, který se skláněl nad posledním zavražděným na ulici,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Co se v Mukařově ve středu večer přesně stalo, se zatím neví. Policie bližší informace k případu neposkytuje. Potvrdila pouze, že nalezeni byli tři zavraždění lidé. Rozsáhlá pátrací akce v okolí bližší výsledky nepřinesla. [celá zpráva]

Popis hledaného
Věk asi 30 let, 180 cm vysoký, podsadité postavy, oválného obličeje, tmavých krátce střižených vlnitých vlasů. Muž byl oblečen do světlé šusťákové bundy s oranžovým pruhem na rukávech.

Je velice pravděpodobné, že hledaný byl potřísněn krví a nelze vyloučit, že je i zraněný. Je možné, že se v Mukařově v ulici Na Ladech pohyboval už kolem 16. hodiny.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Desítky policistů prohledávají okolí domu, v němž se odehrála otřesná vražda dvou lidí a poblíž domu na okraji silnice našel smrt další člověk.

Zřejmě se pohyboval pěšky v okolí místa činu krátce po 19. hodině. Kriminalisté žádají případné svědky o pomoc při získání informací k popisu a pohybu hledaného muže.

Své informace mohou lidé volat na linku 158, nebo na mobilní telefon 603 706 479.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám