Hlavní obsah

Dvouleté děvče hledalo před hospodou maminku

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Smutný příklad toho, jak špatně se někteří rodiče starají o své děti, vyšetřuje v Bruntále policie ve spolupráci se sociálním odborem radnice. Před místními pivnicemi se ve středu večer toulala dvouletá holčička hledající matku. Ta seděla v jedné z hospod opilá a o to, že holčičku by mohl například přejet automobil, se vůbec nezajímala.

Článek

„Po osmé hodině večerní oznámil číšník restaurace v Jesenické ulici, že je tam malé dítě bez rodičů,“ potvrdila mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková. Podle slov kriminalistů byla holčička velmi hodná a hledala maminku.

Do pátrání se zapojili policisté, kteří začali prohledávat restaurace v okolí. Tento směr pátrání se ukázal jako správný. „Policisté nalezli matku holčičky v jedné z restaurací, byla v podnapilém stavu. Malá dívenka byla během hodiny předána babičce,“ dodala mluvčí s tím, že otec byl v dané době mimo město.

Důvěryhodný zdroj, obeznámený se situací, Právu navíc sdělil, že rodičům už jedno dítě bylo odebráno a skončilo v náhradní péči. Vzhledem k tomu, že rodiče si nejspíš nevzali ponaučení, bohužel čeká podobný osud možná i jejich dvouletou holčičku.

„Okolnostmi celé události se policie a oddělení sociální péče o děti a mládež i nadále zabývá,“ podotkla mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám