Hlavní obsah

Ukradl ženě peníze, když byla s miminkem v porodnici

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Úspory určené pro narozeného syna ukradl jeho mamince vlastní otec, druh okradené. Ze skrýše v jejím domě na Uherskohradišťsku je sebral v době, kdy mladá žena byla s miminkem v porodnici.

Článek

„Mladá žena krátce po návratu z porodnice zjistila nepříjemnou věc. Někdo jí ze skrýše ukradl peníze, které šetřila pro svého prvorozeného syna. Krádež dvanácti tisíc korun ohlásila na policii,“ uvedl ve středu mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental. Krádeže nepředcházelo žádné násilné vniknutí do domu.

Po několika dnech policisté zjistili, že peníze ukradl ženin bývalý druh, s nímž má syna, pro kterého peníze spořila. Třiatřicetiletý muž se ke krádeži přiznal.

"Do domu měl přístup a v opilosti začal hledat peníze, až našel skrýš, kterou vybral a peníze ještě toho dne propil a utratil. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což mu ze zákona hrozí až dva roky vězení,“ sdělil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám