Hlavní obsah

Na místě tragické nehody vybuchly emoce, zasahoval psycholog

Právo, pch

Složitou situaci po dopravní nehodě řešili v úterý odpoledne jihlavští policisté. Na místo tragického střetu osobního vozu s cyklistkou u Brtnice dorazili příbuzní mrtvé ženy, kteří se zhroutili, ke slovu tak musel přijít policejní krizový intervent.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Před půl druhou odpoledne došlo mezi obcemi Nová Brtnice a Brtnice ke srážce cyklistky s osobním vozidlem. Osmapadesátiletá žena utrpěla při nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehla. Z výsledků dosavadního šetření vyplynulo, že cyklistka jela ve směru od Třebíče a chtěla odbočit vlevo na obec Rychlov. Za ní ve stejném směru jel 29letý řidič vozidla Peugeot, který mířil k Brtnici. Ke střetu došlo při odbočování cyklistky. Příčinu a další okolnosti dopravní nehody policisté šetří,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Mladí muži v osobním voze sice přestáli kolizi bez zranění, podle ředitelky vysočinské záchranky Vladislavy Filové je však zdravotnická záchranka, která ženě už pomoci nemohla, nakonec odvezla se stresovou reakcí do péče psychiatrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám