Hlavní obsah

Řidička na mokré silnici auto nezvládla a srazila motorkáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrádky
Aktualizováno

V neděli dopoledne se na silnici ze Zahrádek do Doks na Českolipsku stala nehoda. Na mokré vozovce nezvládla řidička situaci a srazila motorkáře. Do nich pak narazily další dva automobily. Motocykl po nehodě začal hořet.

Článek

Osmapadesátiletý motocyklista utrpěl těžké zranění, do nemocnice ho přepravil vrtulník, řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Při nehodě byla lehce zraněna i jedna žena. Silnice je zatím uzavřená.

Podle předběžných výsledků vyšetřování jela řidička osobního vozu na mokré silnici příliš rychle a narazila do motocyklu. Do odstavených vozidel pak ještě narazily další dva automobily, uvedla Sochorová.

V protisměru narazil do autobusu

Těžké zranění utrpěl v neděli časně ráno 26letý řidič osobního auta, když u obce Lechovice na Znojemsku narazil do polského autobusu. Podle znojemské policejní mluvčí Lenky Drahokoupilové byl také pravděpodobným viníkem nehody, protože vjel do protisměru.

Jak sdělila mluvčí záchranářů Barbora Zuchová, nešťastník zůstal zaklíněn ve vozidle, museli ho vyprošťovat hasiči. Byl v bezvědomí, utrpěl těžká poranění hlavy. Byl převezen vrtulníkem do Fakultní nemocnice Brno.

Reklama

Výběr článků

Načítám