Hlavní obsah

V Děčíně a u Příbrami vykolejily tři vlaky, nikdo nebyl zraněn

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V něděli před pátou hodinou ranní došlo kde dvěma vlakovým nehodám. Mezi stanicemi Lochovice a Příbram se srazil osobní vlak se spadlým stromem a na nádraží v Děčíně vykolejily po srážce dva osobní vlaky. V obou případech nebyl nikdo zraněn, škoda byla vyčíslena na 3 300 000 korun.

Článek

"První nehoda na Příbramsku se stala ve 4:55 hodin. Kvůli spadlému stromu vlak vykolejil. Naštěstí v něm nejeli žádní cestující a posádce se při nehodě nic nestalo. Škoda se vyšplhala na 200 000 korun," uvedl Martin Drápal mluvčí Drážní inspekce. Zatím je provoz na trati zastaven.

V 4:59 hodin se ve stanici Děčín srazily dvě soupravy osobních vlaků, které byly posunovány v rámci děčínského nádraží. Následkem srážky byly vykolejeny poslední vozy obou souprav. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Škoda zde činí 3 100 000 korun. Provoz na trati a ve stanici nebyl omezen ani přerušen. Odklizovací práce by měly probíhat během celé neděle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám