Hlavní obsah

V Ústí nad Labem zachránili psa z kanálu, zřejmě ho tam někdo hodil

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městští strážníci v Ústí nad Labem zachránili v pátek psa ze sedmimetrového hlubokého kanálu. Pro potlučené zvíře se museli policisté slanit, poté putoval k veterináři a do útulku. Pravděpodobně mu někdo do problémů pomohl, podle své mluvčí Martiny Sochorové strážníci pochybují, že by pes do kanálu skočil sám.

Článek

„Paní se procházela s fenou na cestě za zastávkou Krušnohorská na Severní Terase, kde uslyšela štěkání pejska v kanálu hlubokém přibližně sedm metrů. Zavolala proto na operační středisko městské policie,“ uvedla Sochorová.

Poté se rychle rozběhla záchranná akce. Na místo vyrazila skupina operačního zásahu městských policistů, která se díky slaňovací technice dostala do kanálu a pejska na laně vytáhla.

Podle Sochorové je pes nejpíše kříženec retrívra. Po vytažení vypadal hubeně, byl trochu potlučený a hodně vystrašený. Hlídka ho odvezla k veterináři, kde ho ošetřili, pak zamířil do útulku na Severní Terase.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám