Hlavní obsah

Policisté zbrojí na technoparty

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než dvě desítky policistů kontrolují od středy prostor kolem katastru Lhoty u Zlína. Na pronajaté louce v údolí za vesnicí začne od čtvrtku technoparty nazvaná Funny moon festival.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Policisté od středy monitorují účastníky technoparty na příjezdových cestách u Lhoty nedaleko Zlína.

Článek

Louku mají organizátoři pronajatou, bude zde stanové městečko. Dvě pódia umístili do lesního porostu kolem potoka. Podle pořadatelů přijede na party kolem pěti set lidí z Česka, Rakouska, Německa, Slovinska, Portugalska, USA a dalších zemí.

„Nejedná se o klasicky dunivou techno party. Budeme tu pouštět chill out a psycho trance,“ řekl Právu jeden z pořadatelů, který se představil jako Nick z USA.

Techno party ve Lhotě potrvá do neděle. Policie je připravena nasadit až několik set svých příslušníků. Pokud bude příznivé počasí, očekávají policisté mnohem více účastníků než pět set.

„Monitorujeme přijíždějící návštěvníky. Sledujeme dopravní situaci na příjezdových komunikacích, kde prozatím nevznikají žádné dopravní komplikace. V této chvíli dorazila asi stovka prvních příznivců techno hudby,“ uvedl zlínský policejní mluvčí Josef Havela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám