Hlavní obsah

Zloděj těžil z tragédie: vykradl pohostinství, v němž se vraždilo

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topolná

Zavrženíhodného činu se v noci na pondělí dopustil neznámý zloděj, který se vloupal do hostince v Topolné na Uherskohradišťsku. Jednalo se přitom o objekt, v němž v páteční odpoledne zastřelil jednašedesátiletý majitel hospody svou o dvacet let mladší manželku. Sám se poté střelil do hlavy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Restaurace v Topolné je od pátečního odpoledne zavřená. Přesto se našel člověk, který chtěl na lidském neštěstí vydělat.

„Pachatel využil prázdnoty pohostinství a poté, co přelezl kovovou branku u dvorku, vypáčil boční vchodové dveře a vešel do budovy. U výčepu ukradl asi osm krabiček cigaret a poté prohledal přilehlé obytné místnosti,“ přiblížila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Když nenašel nic cenného, rozhodl se vypáčit herní automat, ze kterého vybral peníze. Celková škoda, kterou způsobil, je čtrnáct tisíc korun.

„Zloděj je podezřelý z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, za což mu po dopadení hrozí až dvouleté vězení,“ podotkla Šabatová.

Policisté žádají o pomoc případné svědky, kteří mají jakékoliv informace k pachateli této krádeže. Mohou se obrátit na nejbližší obvodní oddělení, nebo volat na číslo 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Muž zastřelil svou ženu v hospodě

Kriminalisté vyšetřují případ vraždy a pokusu o sebevraždu v obci Topolná na Uherskohradišťsku. Jedenašedesátiletý muž tam v pátek odpoledne podle informací...

Výběr článků

Načítám