Hlavní obsah

Muž přišel o auto naložené třemi zbrusu novými motorkami

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krhová

Dvojnásobnou smůlu měl muž, kterému neznámý pachatel v noci na sobotu odcizil ve valašskomeziříčské místní části Krhová dodávku. V ní se totiž nacházely tři motocykly zakoupené den předtím.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Krádež dodávkového vozidla Voskswagen Crafter, ve kterém byly tři nové bílé enduro motocykly značky Beta, zjistil muž z Vrchlabí v sobotu kolem osmé hodiny ráno, když chtěl s autem odjet domů. Motorky zakoupil v pátek ve firmě v Krhové," sdělila mluvčí zlínské policie Lenka Javorková.

Muž měl původně v plánu ihned po koupi motorek odjet. Pak se ale rozhodl strávit noc v penzionu v Krhově a odcestovat až druhý den ráno. To se mu stalo osudným. Když ráno přišel na parkoviště vedle penzionu, dodávka byla pryč. Ihned proto kontaktoval policii.

"Auto a motocykly patřily firmě ze Studence poblíž Vrchlabí, jejíž majitel je právě zmíněný muž. Firmě vznikla škoda za necelý milión korun. Po bílých motocyklech a modré dodávce s registrační značkou libereckého kraje pátráme," uvedla mluvčí.

Pachateli hrozí v případě dopadení až osm let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám