Hlavní obsah

Polonahá vystoupila z jedoucího auta a skočila do přehrady

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fryšták

Velmi spoře oděná, jen ve spodním prádle, vystupovala krátce před půlnocí na čtvrtek za jízdy z osobního automobilu jednačtyřicetiletá psychicky nemocná žena u Fryštáku na Zlínsku. Řidička, která ji vezla, ji pak jen zahlédla přeskočit svodidla a uslyšela šplouchnutí do vody v přehradě pod silnicí.

Článek

„Řidička nám událost oznámila na linku 158, okamžitě se rozběhla velká pátrací akce. Existovala velmi důvodná obava, že žena skočila do přehrady,“ informoval mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Josef Havela. Do pátrání se zapojili policisté, hasiči i profesionální potápěči.

Řidička policistům řekla, že polonahou ženu, kterou osobně zná, uviděla večer u obchodního centra na Vršavě ve Zlíně.

„Zastavila u ní automobil a nabídla jí odvoz. Pak spolu pokračovaly směrem na Fryšták. U přehrady řidička na žádost známé vozidlo otočila a jela zpět směrem do Zlína. Nemocná žena však začala z automobilu za jízdy vystupovat. Řidička přibrzdila, zmatená žena otevřela dveře, vystoupila a přeskočila svodidla u silnice. Pak už jen řidička uslyšela šplouchnutí do vody,“ popsal Havela.

„Od rodinných příslušníků jsme se dověděli, že žena trpí depresemi a poradili nám kontaktovat její matku. U ní jsme pak zmatenou ženu objevili. Z přehrady totiž vyplavala a pěšky se vydala k matce. Přivolali jsme lékaře, který nařídil její převoz do psychiatrické léčebny v Kroměříži,“ sdělil Havela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám