Hlavní obsah

Havárii traktoru nepřežili dva lidé, řidiče vyprošťovali hasiči

Právo, pab, paš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robčice
Aktualizováno

Tragická událost mezi obcemi Robčice a Útušice na Plzni jihu stála život dvou lidí, nezletilého chlapce a 38letého muže. Třetího z osádky převráceného traktoru přepravil vrtulník záchranné služby do nemocnice. Muže však nejprve museli vyprostit hasiči.

Foto: s použitím Mapy.cz, Novinky

Článek

„Zranění dvou mladších byla neslučitelná se životem, nejstarší muž byl při vědomí, utrpěl zranění ramene, nelze ale vyloučit  vnitřní zranění nebo zranění páteře,“ uvedla mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková.

„Traktor řídil 38letý muž, který následkům zranění podlehl, a na místě  zemřel i nezletilý chlapec z Plzeňska,“ informovala mluvčí policie Dana Ladmanová.

„Dvaašedesátiletý muž byl s těžkým zraněním transportován do nemocnice,“ dodala. Příbuzenské vztahy policie nepotvrdila,  údajně jde o dědečka a vnuka.

Tragédie se stala u lesa. Traktor, který se převrátil na střechu, měl za sebou přívěs se dřevem. Všichni tři cestovali v kabině.

„Traktor bude po vyproštění hasiči předmětem znaleckého zkoumání,“ dodala Ladmanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám