Hlavní obsah

Auto jsem neukradl, jen jsem ho převážel, hájí se řidič ujíždějící v protisměru

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie obvinila cizince jedoucího noční Prahou v protisměru z několika trestných činů. Muž stále odmítá, že by automobil ukradl, měl ho prý jen za úplatu od dalšího člověka převézt z Prahy mimo město.

Článek

„Cizinec, který řídil odcizené vozidlo Toyota a skončil s ním v rybníce, byl ve čtvrtek večer obviněn z trestného činu násilí proti úřední osobě, podílnictví a poškození cizí věci,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Po celou dobu vyšetřování přitom odmítá, že by vozidlo odcizil. „Při výslechu uvedl, že vozidlo za úplatu od jiného člověka pouze převážel z města mimo Prahu. Po výslechu putoval do policejní cely s návrhem na vzetí do vazby,“ doplnila mluvčí.

Dramatické pronásledování ujíždějícího řidiče zažila Praha v noci na středu. Hlídka pronásledovala terénní vůz ulicemi města po frekventovaných ulicích. Řidič přejel také do protisměru. Nakonec s vozem vjel do rybníka, kde ho policisté zadrželi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám