Hlavní obsah

Na balkóně sebral sériový zloděj hrnec s hovězí polévkou

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Zloděj, kterého zadržela ostravská policie na jaře kvůli opakovaným vloupáním do prodejen potravin, toho má na svědomí daleko více, než se zpočátku zdálo. Případ je kuriózní tím, že v polovině případů vykradl obchody stejného prodejního řetězce. K dnešnímu dni mu policie prokázala už 38 vloupání. V jednom případě ukradl z balkónu domu hrnec s polévkou.

Článek

Původně policie šestatřicetiletého muže už v květnu obvinila z dvaceti skutků, spáchaných během několika měsíců. Mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková ve čtvrtek informovala, že nyní mu policisté prokázali dalších 18 krádeží. Soud na něj uvalil vazbu.

Způsobené škody jdou do statisíců. „Modus operandi byl ve většině případů stejný, podezřelý měl vniknout či se pokusit vniknout do prodejen a odcizit často cigarety, případně další zboží,“ uvedla mluvčí s tím, že zloděj se pohyboval po celém území krajského města.

V jednom případě muž vnikl také na balkón přízemního bytu, odkud ukradl tlakový hrnec s hovězí polévkou. „Muž se ke krádeži hrnce s pokrmem doznal a uvedl, že polévku snědl a chutnala mu,“ podotkla mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám