Hlavní obsah

Další motorkář zaútočil na auto, řidičce sprostě nadával a urazil jí zrcátko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motorkář na Semilsku za jízdy ohrožoval v sobotu ženu ve Škodě Octavia. Nejprve za kopal do jejího jedoucího vozu, poté se na červené snažil otevřít dveře. Řidičce přitom sprostě nadával. Podobný případ se přitom stal ten samý den jen necelé dvě hodiny předtím na Českolipsku.

Článek

Incident se odehrál poblíž Semil na silnici mezi Jilemnicí a Harrachovem. Jeden ze skupiny motocyklistů najel vedle Škody Octavia, začal do vozidla kopat a sprostě nadával řidičce.

„U semaforu před čerpací stanicí Robin Oil Na Mýtě, kde v té chvíli svítil červený signál, zastavil agresivní motorkář vedle řidičky, začal jí bouchat na okna a pokoušel se otevřít dveře automobilu. Když se mu to nepodařilo, praštil vztekle do zpětného zrcátka automobilu, které se rozbilo,“ uvedl mluvčí semilské policie Petr Kmínek.

Jakmile na semaforu naskočila zelená, motorkář společně s celou skupinou odjel na čerpací stanici.

Policie vyzvala svědky události, kteří by mohli poskytnout jakoukoli informaci k incidentu, aby zavolali na linku 158.

Dva motorkáři napadli řidiče, který se vyhýbal díře

Případ se stal pouze necelé dvě hodiny poté, co dva motocyklisté na Českolipsku podobným způsobem zaútočili na mercedes. Jeho řidič se v koloně chtěl vyhnout díře na silnici, a proto uhnul stranou právě ve chvíli, kdy se jej snažil předjet muž na motorce.

Ten začal auto pronásledovat, bouchal pěstmi do dveří a řidiče vyzýval, aby zastavil. Při stání na křižovatce pak na mercedes spolu s druhým motorkářem zaútočili kameny a snažili se vytáhnout řidiče ven. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám