Hlavní obsah

Řidič zablikal na vůz v protisměru, dostal za to obuškem do hlavy

Novinky, Václav Lang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaašedesátiletý řidič doplatil na to, že světelným znamením upozornil vozidlo jedoucí v protisměru. Jeho řidič, osmadvacetiletý muž, vyskočil z auta a začal jej fyzicky a slovně napadat. Nakonec dvaašedesátiletého řidiče udeřil teleskopickým obuškem do spánku.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Událost se stala v pátek odpoledne na Praze 7 v ulici Osadní. Osmadvacetiletý muž řídil vozidlo v protisměru. Když byl na to upozorněn starším mužem, zastavil a hnal se k němu.

„Začal protijedoucího řidiče fyzicky a slovně napadat. Poté mladík vytáhl teleskopický obušek a udeřil řidiče do spánkové oblasti,“ uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Napadený poté využil chvíle nepozornosti, naskočil do vozidla a ujel vše ohlásit na policii. Kriminalistům se podařilo osmadvacetiletého muže zadržet a převézt na služebnu.

„Obviněný byl poté umístěn do policejní cely s návrhem vzetí do vazby. Za trestný čin těžké ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na deset let,“ sdělila Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám