Hlavní obsah

Ostravou se řítil nebezpečný motocyklista, policie hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie hledá svědky nebezpečné jízdy jednatřicetiletého řidiče motocyklu, který koncem června v Ostravě ujížděl před hlídkou a svým chováním ohrožoval nejen řidiče aut, ale i chodce. Policii chtěl také setřást nebezpečnou jízdou po dálnici v protisměru.

Článek

Muž je povoláním řidič kamionu, řekla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Policistům se podařilo po honičce v ulicích města muže dostihnout a zadržet. "Muž nebyl ovlivněn alkoholem. Motivem jeho jednání měla být pouze skutečnost, že motocykl není opatřen registrační značkou, a protože má být zaměstnán jako řidič kamionu, měl mít obavy o své řidičské oprávnění," vysvětlila. [celá zpráva]

Honička se odehrála 26. června. Policisté nyní hledají svědky. Jedná se o chodce i řidiče vozidel, které motocyklista ohrozil. "Řidič nerespektoval při nebezpečné jízdě dopravní značky, jel vysokou rychlostí, přejížděl z pruhu do pruhu a ohrožoval vozy v protisměru i chodce na přechodu," vyjmenovala jeho prohřešky. Dodala, že jen díky včasným reakcím ostatních řidičů nedošlo k vážnější nehodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám