Hlavní obsah

Slovák s nožem loupil ve Strakonicích, chytli ho v Brně

Právo, pko
brno

Zajímavým způsobem se rozhodl vydělat si na bezstarostné prázdniny čtyřiadvacetiletý Slovák. Jako nejlepší způsob bezpracného výdělku mu přišla loupež, a tak se před pár dny s nožem v ruce vypravil do baru jednoho z hotelů ve Strakonicích. Vyděšenou barmanku tam obral o několik desítek tisíc korun a utekl na autobus mířící do Prahy, aby pak odjel domů do Liptovského Mikuláše.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Jihočeští kriminalisté ihned zburcovali své brněnské kolegy, kteří vyhledali nejvhodnější kombinaci spojení na Slovensko a jali se vyhlížet vytipovaný autobus.

„Po příjezdu nechali vystoupit cestující směřující do Brna a poté sami nastoupili do autobusu. Podezřelého muže v poloprázdném voze uviděli okamžitě. Muži se moc nelíbilo, že dál už autobus pojede bez něj a bezostyšně tvrdil, že ve Strakonicích nikdy nebyl a jede domů za příbuznými. Protože popis přesně odpovídal a při prohlídce jsme u něj našli větší obnos v eurech, skončil na policejní služebně,“ prohlásil policejní mluvčí Pavel Šváb s tím, že muž se v případě prokázání viny pár let domů nepodívá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám