Hlavní obsah

Ve felicii našli ostravští policisté dvě ohořelá těla

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Dvě ohořelá lidská těla našli hasiči v osobním autě, které hořelo v pátek odpoledne v Šenově u Ostravy. Kriminalisté už zjistili, že těla patří muži a ženě, jejich totožnost potvrdí zřejmě až expertíza.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Mrtvá těla v autě našli hasiči při likvidaci požáru Škody Felicie, která stála odstavena na poměrně odlehlém místě v Šenovské ulici. „Na místo vyrazili policisté, kteří započali s prvotními úkony, ohledáním místa, zajištěním množství stop a dokumentací místa. Policejní komisař nařídil pitvu zesnulých, soudní lékař zjistí příčinu smrti,“ uvedla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Potvrdila, že ve vozidle byla nalezena těla muže a ženy. „Kriminalisté již zjistili fakta směřující ke konkrétním osobám, nicméně totožnost mrtvých potvrdí pravděpodobně až expertiza,“ řekla Holčáková.

Zda se stala dvojice obětí trestného činu, nebo šlo například o sebevraždu policisté zatím neví. „Pracujeme s každou verzí,“ sdělila mluvčí a dodala, že okolnosti případu kriminalisté i nadále prověřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám