Hlavní obsah

Na Bruntálsku na mokré silnici zahynula řidička

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Vlhká vozovka a déšť zřejmě mohou za smrt sedmatřicetileté řidičky Škody Fabie. Žena s vozidlem zřejmě dostala smyk, vyjela do protisměru, kde se srazila s protijedoucím automobilem. Poté ještě narazila do svodidel. Tragická nehoda se stala ve čtvrtek odpoledne před půl šestou na silnici mezi obcí Krásné Loučky a Město Albrechtice na Bruntálsku.

Článek

„Nehoda se stala v takzvaných Linhartovských zatáčkách. Žena při nehodě utrpěla těžká zranění, kterým i přes poskytnutou pomoc záchranářů bohužel na místě podlehla,“ informovala bruntálská policejní mluvčí Pavla Tušková. Zranění utrpěli také řidič protijedoucího sraženého vozidla a dvě děti, které jely autem s řidičkou, jež nehodu nepřežila.

„Zraněné byly dvě dívky ve věku šest a patnáct let, jejichž matka řídila havarovaný vůz. Mladší utrpěla lehčí poranění hlavy a hrudníku, u druhé dívky však zasahující lékař zjistil těžká zranění hlavy a břicha. Obě děti byly po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče transportovány na urgentní příjem krnovské nemocnice,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl s tím, že záchranáři také ošetřili čtyřiasedmdesátiletého řidiče druhého automobilu.

„Zjistili u něj poranění hlavy a dolní končetiny. Pacienta také předali do péče lékařů z krnovské nemocnice,“ upřesnil Humpl. Sedmatřicetiletou řidičku se však i přes oživovací pokusy záchranářům nepodařilo zachránit.

„Ženu museli nejprve ze zaklíněného vozidla vyprostit hasiči. Záchranáři zahájili resuscitaci s cílem obnovit činnost srdce, avšak nebyli úspěšní a lékař musel konstatovat smrt,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám