Hlavní obsah

Starší žena nepřežila nehodu na Svitavsku

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dolní Újezd

Ve čtvrtek odpoledne zemřela starší žena při havárii dvou osobních automobilů u Dolního Újezdu na Svitavsku. Nehoda se stala na křižovatce na silnici mezi Litomyšlí a Poličkou.

Článek

Jeden z řidičů byl zraněn těžce a záchranáři jej převezli vrtulníkem do nemocnice. Druhý řidič utrpěl lehké zranění. Právo o tom informovala policejní mluvčí Anna Štegnerová.

Starší řidič peugeotu pravděpodobně při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost Opelu Vectra. Při srážce zahynula spolujezdkyně z peugeotu. Škoda na obou autech činí asi 100 000 korun. Policie okolnosti a příčiny nehody dál vyšetřuje.

„V jednom z vozidel cestovali dva lidé. Řidič utrpěl lehká zranění a byl převezen do nedaleké nemocnice, zatím co jeho spolujezdkyni i přes veškerou snahu lékaři již nedokázali pomoci. Žena svým zraněním podlehla. Provedená dechová zkouška neprokázala, že by řidič před jízdou požil alkohol,“ uvedla Právu policejní mluvčí. Policie okolnosti a příčiny nehody nadále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám