Hlavní obsah

Muž sexuálně obtěžoval cyklistku, ta se ubránila

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Policisté z jižního Plzeňska pátrají po neznámém muži, který sexuálně obtěžoval cyklistku jedoucí z obce Černotín do Dobřan. Šestadvacetiletá žena se útoku ubránila a pachatel utekl. K incidentu došlo už 12. června, policie ale o případu informovala až nyní, s žádostí o pomoc při pátrání.

Článek

„Muž cyklistku doběhl. Poté se ji snažil osahávat. Žena se začala bránit a násilník svého jednání zanechal a utekl směrem k obci Černotín,“ uvedl mluvčí policie Libor Pilař. Napadená žena pachatele popsala jako muže bílé pleti ve věku kolem 30 let, střední postavy, vysokého mezi 168-175 centimetry.

“Měl hnědé na krátko střižené vlasy a pleť s jizvami po akné. Oblečen byl do silně opraných maskáčových kalhot,“ upřesnil Pilař. Podle něho je pravděpodobné, že se pachatel pohybuje na motorce značky Enduro, červené barvy.

Policisté zatím případ konkrétně právně nekvalifikovali. „Bude to ale některý z trestných činů proti lidské důstojnosti,“ uzavřel Pilař. Pokud by případní svědci muže poznali na identikitu, mohou zavolat na číslo 974 326 515.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám