Hlavní obsah

Nepřipoutaný spolujezdec zemřel při nehodě na Kroměřížsku

Právo, Jiří Růžička
Kroměříž
Aktualizováno

Nepřipoutaný jednatřicetiletý spolujezdec zemřel při tragické havárii osobního auta ve čtvrtek po páté hodině ráno u obce Vlčí Doly na Kroměřížsku. Řidička skončila s těžkým zraněním v nemocnici.

Článek

„Osmadvacetiletá řidička jela ve směru na Vlčí Doly. Při průjezdu klesající pravotočivou zatáčkou přejela z doposud nezjištěných příčin vlevo mimo vozovku, kde auto čelně narazilo do vzrostlého stromu. Při nehodě utrpěl smrtelné zranění jednatřicetiletý spolujezdec, který nebyl připoután bezpečnostním pásem,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Žena za volantem byla těžce zraněna. Záchranáři ji transportovali vrtulníkem do nemocnice v Olomouci. Policisté i nadále okolnosti dopravní nehody vyšetřují.

„Hasiči dorazili za dvanáct minut po výjezdu ze stanice. Okamžitě bylo nataženo speciální vyprošťovací zařízení a hasiči se pustili do uvolnění sevření kolem jednatřicetiletého muže. Muž byl v kritickém stavu a následkům svých zranění na místě podlehl. Hasiči vytáhli jeho tělo, kterému už záchranáři nedokázali pomoci,“ doplnil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Hasiči zajistili vrak vozu proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Příslušníci policie se rovněž postarali o převážené dva malé pejsky. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena doprava v místě havárie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám