Hlavní obsah

Policie hledá lidi, které přepadla drogově závislá dívka

Novinky, Petr Nový
Praha

Pražští kriminalisté zadrželi v těchto dnech dvacetiletou drogově závislou dívku, která přepadávala ženy v hlavním městě. Osudným se jí stalo přepadení starší ženy v Praze 3, při kterém ztratila doklady. Podle nich ji policisté našli.

Článek

„Žena při přepadení v Hájkově ulici ve vchodových dveřích do domu rychle strhla třiaosmdesátileté ženě z krku řetízky. Napadená se však aktivně bránila, proto do ní útočnice strčila, až upadla na zem a poranila si páteř,“ řekla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Žena z domu utekla i s jedním zlatým řetízkem, druhý napadená našla ležet na zemi vedle kabelky, kterou tam nechala útočnice. Policisté díky dokladům v kabelce ženu posléze vypátrali a zadrželi.

Při výslechu se k přepadení stařenky přiznala, stejně jako k dalším třem činům. Ty spáchala během května a června na různých místech Prahy stejným způsobem. Policisté nyní pátrají po lidech, kteří byli dívkou přepadeni.

„V úterý ženu kriminalisté obvinili z trestného činu loupeže, za což ji hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ doplnila Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám