Hlavní obsah

Starší řidič narazil v Hnojníku do stromu

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hnojník

Moravskoslezští hasiči museli vyprostit z havarované fabie vážně zraněného čtyřiašedesátiletého muže, který narazil v Hnojníku do stromu. Nehoda se stala v úterý po 14. hodině odpoledne na silnici ve směru z Komorní Lhotky.

Článek

"Řidič narazil do jednoho ze vzrostlých stromů v aleji, která vede podél cesty. Poté se otočil s autem na střechu a v příkopu dopadl vůz na kola. Řidič však v automobilu zůstal zaklíněný," informoval mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela s tím, že na místo vyjely dvě jednotky hasičů.

„Nakonec nebylo nutné použít hydraulické nástroje. Muže se podařilo z auta dostat, avšak s velmi vážnými zraněními. Hasiči jej předali rychlé záchranné službě. Vrtulník jej pak přepravil do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě.

„Muž byl při vědomí, má vážně zraněnou dolní končetinu. Zároveň nebylo možné vyloučit také další zranění,“ upřesnil stav muže mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám