Hlavní obsah

Kvůli znásilnění dívky v centru Prahy hledá policie tři mladíky

Novinky, Petr Nový
Praha

Pražská kriminálka pátrá po mladíkovi, který měl podle policie znásilnit v polovině května v centru hlavního města dvaadvacetiletou ženu. Navíc ji okradl a spolu s kumpány pak zmizeli v ulicích. Policisté se nyní obrací s žádostí o pomoc na veřejnost.

Článek

Incident se stal mezi čtvrtou a pátou hodinou ráno 19. května. „Neznámý mladík donutil s nožem v ruce 22letou ženu v Kožné ulici k pohlavnímu styku. Pak jí sebral mobilní telefon, padesát korun a odjel tramvají směrem na Karlín,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

V souvislosti s případem kriminalisté pátrají po dalších dvou mladých mužích snědé pleti, kteří násilníkovi dělali společnost před a po skutku. „V případě dopadení hrozí muži za trestný čin loupeže a znásilnění trest odnětí svobody až na deset let,“ doplnila mluvčí.

Popis hledaných mužů
1) muž ve věku kolem třiceti let měl snědou plet a černé vlasy, asi pět centimetrů dlouhé, česané nahoru. Oblečený byl do světlé bundy, světlých kalhot, bílé mikiny s kapucí a na nohou měl tmavé tenisky s bílými tkaničkami.
2) muž ve věku kolem třiceti let byl taktéž snědé pleti, měl černé vlasy a oblečený do tmavé bundy na zip se stojáčkem a světlých kalhot. Na nohou měl bílé boty a přes rameno tašku s popruhem.
3) muž ve věku kolem třiceti let rovněž snědší pleti měl černé vlnité vlasy sčesané nahoru v délce asi pěti centimetrů. Oblečený byl do kožené bundy černé barvy na zip se stojáčkem, světlých riflových kalhot. Na nohou měl tmavou obuv s bílými tkaničkami a ve vlasech sluneční brýle tmavé barvy.***

Pražská kriminálka také nadále pátrá po dvojici mladíků, kteří v hlavním městě znásilnili mladou cizinku. Ta po činu odjela domů do zahraničí, kde se svěřila své matce. Mladé muže zachytila před činem kamera. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám