Hlavní obsah

Policie obvinila muže, který kopal a pálil otce své manželky

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Ze zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí obvinili karlovarští kriminalisté 41letého muže z Abertam na Karlovarsku, který od roku 2005 opakovaně mlátil do hlavy, kopal do rozkroku a pálil cigaretou po těle 56letého otce své manželky. Obviněný muž si ponižování svého tchána dokonce fotil na mobilní telefon.

Článek

„Obviněný od roku 2005 v Karlových Varech a Abertamech fyzicky napadal šestapadesátiletého muže,“ uvedl v pátek mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta, podle kterého se agresivita obviněného během let stupňovala.

„Opakovaně mu nadával a vyhrožoval mu. Po nadávkách muže fyzicky napadal bitím přes hlavu, kopáním do rozkroku a do různých částí těla. Týraný muž musel také snášet pálení hořící cigaretou na těle a další ponižující věci, které si obviněný pomocí svého mobilního telefonu fotografoval,“ konstatoval Valenta.

Agresivní jednání vyvrcholilo v sobotu 11. června. „Až za dva dny využil napadený muž nepřítomnosti obviněného a utekl vše oznámit policii. Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. Vyšetřovatel podal návrh na státní zastupitelství na vzetí obviněného do vazby,“ dodal Valenta, podle kterého hrozí obviněnému muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám