Hlavní obsah

Dva dělníky zavalily skleněné tabule

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Dva dělníky ve věku 22 a 50 let ve středu krátce po poledni zavalilo na přívěsu nákladního auta - transportního kontejneru v průmyslovém areálu v Lutíně na Olomoucku několik prasklých skleněných tabulí. Oba byli se zraněními transportováni do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Článek

„Při manipulaci vysokozdvižným vozíkem s nákladem skleněných tabulí došlo k nepředvídanému přepadu nákladu na obě osoby. Ty následně zůstaly zaklíněné pod několika většími tabulemi skla, které po pádu popraskalo,“ řekl Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Hasiči podle něj asistovali při uvolnění a fixaci obou zraněných a následně pomohli s jejich transportem do připravených sanitních vozů.

„Mladší muž utrpěl zlomeniny obou dolních končetin, starší pak jedné. Oba měli navíc mnohočetné řezné rány po celém těle. Oba byli zajištěni a při vědomí transportováni do nemocnice,“ sdělil Právu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Jan Weinberg.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám