Hlavní obsah

Mladík běhal po policejním autě přímo před služebnou

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Služební vůz brněnských policistů zlákal ve čtvrtek ráno mladého muže ke sportovnímu výkonu. Přímo před služebnou mužů zákona v centru města přeběhl přes auto. Překvapení policisté mladíkovi naměřili v dechu alkohol, teď mu hrozí až dvouleté vězení.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Škoda Octavia vybavená zvukovým i světelným zařízením zřejmě zlákala opilého muže, ten vyskočil na kufr vozu, poté přeběhl na střechu, skočil na přední kapotu a upadl,“ řekla policejní mluvčí Andrea Straková.

Během přes policejní překážku muž způsobil škodu za nejméně deset tisíc. „Policisté u mladíka provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem 1,71 promile alkoholu a následně ho ubytovali v policejní cele,“ řekla Straková.

Po vystřízlivění se zase nestačil divit mladík. Před propuštěním na svobodu ho policisté seznámili s tím, že je podezřelý z výtržnictví. Za své dobrodružství si může vysloužit až dvouletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám