Hlavní obsah

Celníka, který se řítil po dálnici dvoustovkou, trest zřejmě nemine

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Služební dodávka celní správy se o víkendu řítila bez zapnutých majáků velkou rychlostí po dálnici D1. Jízdu zachytil jeden z projíždějících motoristů na kameru. Celní správa již zahájila vyšetřování řidiče, který měl na plynu těžkou nohu a jel pravděpodobně až 200 kilometrovou rychlostí.

Článek

„Případ vyšetřujeme, již jsme zjistili, o jakého řidiče se jedná. Na to, jakým způsobem bude potrestán, je však zatím brzy,“ řekl v pondělí Novinkám mluvčí ředitelství celní správy Jiří Barták. Doplnil však, že řidič v každém případě porušil předpisy.

Automobil, jehož posádka jízdu celní dodávky natáčela, nedokázal udržet rychlost a služební auto celníků se v jednu chvíli začalo vzdalovat. Nakonec osobní automobil dodávku dojel, řidič služebního vozu měl pak dokonce udělat na kolemjedoucí vůz vulgární gesto prostředníkem.

„Když si nás řidič všiml, ukázal na nás zdvižený prostředníček, je toto normální?“ ptal se o víkendu autor videozáznamu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám