Hlavní obsah

Otec se synem se na Zlínsku pobodali, oba jsou v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Policie vyšetřuje vzájemné napadení otce a jeho syna, které se stalo minulý čtvrtek ve Slavičíně na Zlínsku. Oba muži skončili následně pobodaní ve zlínské nemocnici. Ani jeden nebyl vzhledem ke zdravotnímu stavu dosud vyslechnut, řekla v pondělí krajská policejní mluvčí Jana Bartíková s tím, že policie nyní nehodlá případ blíže komentovat.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Podle dostupných informací asi čtyřicetiletý syn nejprve napadl otce, bodl ho nožem do břicha. Poté prý otec, který se bránil, pobodal do břicha i svého potomka. Oba muži jsou ve vážném stavu. V rodině panovaly delší dobu problémové vztahy a syn byl už dříve i vykázán pro napadání rodičů z domu.

Ve věci zatím nebyl nikdo obviněn. Policie případ zatím vyšetřuje pro těžké ublížení na zdraví. Není však vyloučeno ani trestní stíhání pro pokus o vraždu se sazbou deset až 18 let či posouzení jednání staršího muže jako nutná obrana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám