Hlavní obsah

Polonahá žena tančila v prodejně pomazaná tělovým mlékem

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Z přečinu výtržnictví je podezřelá mladá žena, která v úterý odpoledne tančila polonahá v jednom z obchodů v Chebské ulici v Karlových Varech. Mimo prodejní plochu ji odvedli pracovníci ochranky, kteří přivolali policisty.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Zákazníkům v obchodním domě se naskytl opravdu nevídaný zážitek. Pětadvacetiletá žena z Karlových Varů si kolem patnácté hodiny vzala v oddělení drogerie z regálu tělové mléko, kterým si přímo na prodejní ploše, na místě veřejnosti přístupném, začala potírat obnažená ňadra a břicho.

„Při tomto rituálu tančila a pózovala na prodejní ploše. Jeden ze zákazníků využil této situace, ženu natočil a fotografoval mobilním telefonem,“ řekl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

Chování ženy si všimli pracovníci bezpečnostní služby, kteří ženu odvedli do kanceláře. „Následně přivolali policisty, kteří tanečnici sdělili podezření z přečinu výtržnictví. V případě odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody až na dvě léta,“ doplnil Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám