Hlavní obsah

Muž v Českých Budějovicích nabízel s cedulkou sex za 100 korun

– České Budějovice
Právo, Pavel Orholz

Smůlu měl ve čtvrtek 21letý muž, který nabízel v Českých Budějovicích ženám sex za stovku. Nakonec mu policie vyměřila 10krát vyšší pokutu. Na podivného gigola totiž upozornili strážníky kolemjdoucí i jedna z oslovených žen na Lannově třídě.

Článek

„V tu chvíli prošel před zraky strážníků s cedulkou Akce sex za 100 Kč. Muž se ženou potvrdili, že se jedná o onoho muže, a proto ho hlídka požádala o vysvětlení,“ sdělil Právu mluvčí českobudějovické městské policie Václav Sup. Dále, uvedl, že mladík měl pro své chování vlastní argumenty.

Uvedl, že od mala touží po sexu, a že má dokonce i vzdělání na poskytování těchto služeb, na což musel čtyři roky studovat na škole s tímto zaměřením.
mluvčí městské policie

„Uvedl, že od mala touží po sexu, a že má dokonce i vzdělání na poskytování těchto služeb, na což musel čtyři roky studovat na škole s tímto zaměřením v Písku. Dále tvrdil, že osloveným ženám nabízel peníze on, protože když si chtěl za tuto službu od žen nechat platit, žádná ho nechtěla,“ poznamenal Sup.

Při sazbě 1000 korun rozpočet jen na dvě ženy měsíčně

Vysvětlil také, že mladík prý stanovil částku sto korun jako pevnou, protože po předchozí zkušenosti, kdy nabízel sumu 1000 korun, zjistil, že by si mohl dovolit pouze dvě ženy za měsíc.

Navíc dodal, že ho mrzí, že mu hlídka strážníků překazila možný sex, protože mu prý tři dívky řekly, že si to ještě rozmyslí.
mluvčí městské policie

„Mrzelo ho, že tímto svým chováním pohoršoval okolí, ale že měl prý pocit, že po něm kolemjdoucí ženy toužebně koukají. Navíc dodal, že ho mrzí, že mu hlídka strážníků překazila možný sex, protože mu prý tři dívky řekly, že si to ještě rozmyslí,“ podotkl Sup.

Pokuta za veřejné pohoršení

Jelikož muž nebyl schopen prokázat svou totožnost, byl převezen služebním vozidlem městské policie na obvodní oddělení Police ČR.

„Zde byla zjištěna mladíkova totožnost, která byla předána strážníkům. Ti pak 21letému muži uložili pokutu 1000 korun za to, že svým jednáním budil veřejné pohoršení a doporučili mu, aby si příště hledal své potencionální partnerky jiným způsobem,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám