Hlavní obsah

Mladá řidička zabila ženu na přechodu pro chodce

Právo, Novinky, ČTK, Pavel Karban, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Tragicky skončila v pátek brzy ráno srážka osobního automobilu s chodcem v Rychvaldu na Karvinsku. Ke střetu dvaapadesátileté ženy s Opelem Tigra, za jehož volantem seděla dvaadvacetiletá řidička, došlo zhruba v půl páté v Michálkovické ulici. Smrtelná nehoda se stala také na Strakonicku.

Článek

„Žena přecházela ulici po přechodu pro chodce. Když byla zhruba v polovině, srazil ji v pravém jízdním pruhu osobní automobil, který jel směrem od Ostravy na Rychvald,“ popsal karvinský policejní mluvčí Miroslav Kolatek.

Starší žena následkům zranění podlehla na místě nehody. Případ stále na místě vyšetřují policisté.

Srážka osobních vozů na Strakonicku

Dva osobní automobily se čelně srazily v pátek ráno  také na křižovatce nedaleko Miloňovic na Strakonicku. Podle posledních zpráv policie jeden člověk nehodu nepřežil, na místě kromě policie zasahoval i vrtulník záchranářů.

"Hasiči na místě zjistili, že ve vozech jsou tři zaklíněné osoby. U jedné z nich lékař  konstatoval smrt. Hasiči museli oba zraněné vyprošťovat pomocí speciálního hydraulického zařízení," řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Matějů.

U Krčmaně se srazilo pět aut

Pět osobních aut se ráno srazilo u Krčmaně na Olomoucku. Při hromadné nehodě byli tři lidé lehce zraněni. Hlavní tah mezi Olomoucí a Přerovem je kvůli vyšetřování nehody uzavřen.

Doprava na silnici se komplikuje, řidiči musejí využívat objížďky. Nehoda se stala kolem osmé hodiny. Silnice je v obou směrech uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám