Hlavní obsah

Na dálnici D8 hořel kamión, na D1 u Kroměříže smetlo auto vůz silničářů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na šestnáctém kilometru dálnice D8 směrem z Prahy vzplál v úterý odpoledne kamión. Kvůli tomu se za místem vytvořila dlouhá kolona aut, řidiči musí počítat se zdržením. Uzavřena byla také dálnice D1 na 256. kilometru, kde se stala těžká nehoda.

Článek

Odstavený ohořelý automobil hořel v odstavném pruhu u krajnice. Kvůli zásahu hasičů musela být dálnice uzavřena, na místě zasahovali také policisté. Centrum dopravních informací doporučilo řidičům sjet z dálnice na exitu 9.

Nehoda na dálnici D1

S problémy musí řidiči počítat také na dálnici D1 u Kroměříže. Na 256. kilometru tam osobní automobil narazil před druhou hodinou odpoledne do vozidla silničářů. Podle prvních informací z místa jsou na místě těžce zranění.

"Podle svědků řidič dodávky neregistroval zúžení provozu do jednoho pruhu, když v části dálnice bylo prováděno vyznačování vodorovného dopravního značení. Dodávka narazila do světelné šipky odklánějící provoz a do pracovníka správy a údržby dálnic," řekl mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

U nehody pomáhaly záchranné složky ze dvou krajů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám