Hlavní obsah

Muž na Náchodsku zaútočil sekáčkem na manželku, pak zkolaboval

Právo,
Česká Skalice

Pokus vraždy vyšetřují od nedělního odpoledne policisté v České Skalici na Náchodsku. Čtyřiašedesátiletý muž se tu pokusil několika údery sekáčkem na maso usmrtit svoji devětašedesátiletou manželku.

Článek

„Muže policisté zadrželi v neděli ve 13 hodin,“ uvedla mluvčí krajské policie Ivana Ježková a doplnila, že muž z dosud nezjištěných příčin na manželku nejprve zaútočil a poté sám po pohledu na velké množství krve zkolaboval.

Ženě se naštěstí podařilo z bytu uprchnout a v okamžiku, kdy se vypotácela před dům, byla nalezena kolemjdoucími svědky. Ti zavolali záchrannou službu a policii. Žena byla okamžitě transportována do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

„Naši policisté při příjezdu na místo zadrželi podezřelého muže, který se k činu doznal. Orientační dechová zkouška na alkohol, které se muž podrobil, byla negativní. Po provedení prvotních úkonů a výslechů mu bude s největší pravděpodobností kriminalisty sděleno obvinění z trestného činu pokus vraždy, v případě, že žena jeho útok nepřežije, bude podezřelý ze spáchání trestného činu vraždy.,“ doplnila Ježková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám