Hlavní obsah

Rodiče našli v pokoji mrtvého syna, zřejmě byl narkoman

Právo, Denisa Telaříková
Ostrava

Ostravští kriminalisté prověřují okolnosti smrti třicetiletého muže, kterého v neděli ráno našli v pokoji svého domu v Ostravě jeho rodiče. Ihned přivolali lékaře, avšak ten mohl už jen konstatovat smrt. Při ohledání místa policie zajistila stopy, injekční stříkačky i předměty používané toxikomany, je tedy možné, že muž byl narkoman.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policejní komisař nařídil pitvu zesnulého mladíka, aby stoprocentně odhalil příčinu jeho smrti.

„Kriminalisté po výsleších svědků nevylučují verzi, že muž patřil mezi toxikomany. Nicméně prověřování je teprve na počátku, proto připadají v úvahu také další možnosti. Zda muž zemřel v důsledku intoxikace psychotropní látkou nebo na infarkt či selhání důležitých orgánů, stanoví až znalci. Okolnosti případu kriminalisté dále prověřují,“ sdělila ostravská mluvčí Gabriela Holčáková.

Zaklíněný v betonu

Zároveň ostravští kriminalisté pokročili v prověřování dalšího mrtvého mladého muže, který byl nalezen v Ostravě 1. května zaklíněný v betonové suti. „Znalec po provedené pitvě zkonstatoval, že pětadvacetiletý mladík zemřel v důsledku intoxikace psychotropní látkou.

Policistům nějakou dobu trvalo zjistit identitu mrtvého, jeho totožnost následně potvrdil znalec z oboru daktyloskopie. Poté policejní intervent seznámil s tragickou událostí příbuzné mrtvého muže,“ doplnila Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám