Hlavní obsah

Policie pátrá po dalším zloději kamer, který se nechal nafilmovat při činu

Právo, Aleš Honus
Karviná

Velkou inteligencí rozhodně neoplývá zloděj, který v Orlové na Karvinsku odcizil průmyslovou kameru před jedním z domů. Pravděpodobně mu totiž nedošlo, že kamera funguje a mohla by ho z krádeže usvědčit. Případ přitom není ojedinělý.

Článek

Ke krádeži v Orlové došlo už na počátku března, policie však záběry pravděpodobného pachatele zveřejnila teprve nyní, protože žádá veřejnost o pomoc při zjištění jeho totožnosti.

„Po vyhodnocení posledních záběrů byl před krádeží kamerou zachycen pravděpodobný pachatel. Jde o mladíka ve věkovém rozpětí od 18 do 30 let, oblečen byl do světlých riflových kalhot, mikiny nebo bundy hnědé barvy s kapucí, na nohou měl černé tenisky se třemi bílými pruhy,“ informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

"Informace k osobě mladíka, který je zachycen na záběrech, mohou lidé volat na bezplatnou linku 158 anebo přímo vyšetřovatelům do Orlové na telefonní číslo 596 523 333,“ dodala mluvčí.

Ostravská policie v posledním půlroce vyšetřovala dva podobné případy, kdy se zloději kamer nechali při činu nafilmovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám