Hlavní obsah

Muž proslulý hrozbou vymazáním z Matrixu opět úřadoval, řítil se v protisměru

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Muž, který v polovině dubna vyhrožoval strážníkům v Hradci Králové "vymazáním z Matrixu" a šňupal při tom hlínu, opět úřadoval v ulicích města. Tentokrát si sedl za volant osobního vozu a začal jezdit kruhovým objezdem v protisměru.

Článek

Hlídka městské policie zastavila automobil jezdící v protisměru po kruhovém objezdu v Puškinově ulici. Strážníci ihned věděli, že se jedná o známou firmu, která je závislá na drogách.

„Občanský ani řidičský průkaz sedmadvacetiletý řidič neměl, tvrdil, že si je omylem spálil. Doklady od vozidla také nepředložil, zapomněl je 'prý' u kamaráda, který mu auto půjčil,“ řekla mluvčí strážníků Eva Čížková.

Žijeme v Matrixu, odejděte nebo vás nechám zmizet.
zdrogovaný muž

To však nesouhlasilo se stavem věci, neboť nastartovaný automobil neměl klíček v zapalování, ale v chodu ho udržovaly spojené dráty pod volantem. Strážníci proto přivolali hlídku policie, která si případ převzala.

Polonahý běhal po poli vyhrožoval vymazáním z Matrixu

Strážníci měli s mladíkem co činit již 19. dubna, když polonahý pobíhal po poli nedaleko Piletic na okraji města. „Žijeme v Matrixu, odejděte nebo vás nechám zmizet,“ křičel tehdy muž.

Podle svědků prorazil plot, narazil do stromu a uvízl s autem v poli. Spálil svoje oblečení, včetně dokladů a začal rozebírat motor vozidla. Kolem se povalovaly kabely, klimatizace i chlazení motoru.

Tvrdil, že auto jezdí na vodu, proto musí všechny nepotřebné díly odstranit. Na kapotu si nasypal hlínu a začal ji šňupat. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám