Hlavní obsah

Zdi bytu v paneláku v Ostravě byly do výšky potřísněné krví zavražděného

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Brutální vraždu, při které v Ostravě ve svém bytě přišel o život sedmapadesátiletý muž, vyšetřuje moravskoslezská krajská policie. Útok se odehrál ve čtvrtek večer ve 12. poschodí na nejlidnatějším ostravském sídlišti Hrabůvka. Po pachateli policie pátrá.

Foto: Aleš Honus, Právo

Poslední patro paneláku, kde došlo k vraždě, policisté v noci ohradili páskou.

Článek

Neznámý pachatel brutálně zavraždil muže, který obýval byt v nejvyšším patře domu na ulici Dr. Martínka. „Ihned po oznámení vyjeli na místo policisté městského ředitelství v Ostravě. Na základě zjištěných okolností byl na místo vyslán také krajský výjezd,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Byt v nejvyšším patře podle sousedů obýval osamoceně žijící muž. „Nebyly s ním žádné problémy, ale strašně pil. Občas ho navštěvovaly podivné existence,“ řekla jedna ze sousedek. Podle informací Práva šlo o velmi brutální útok. Zdi bytu zůstaly do velké výšky potřísněny krví zavražděného.

Pachatel je dosud neznámý. „Kriminalisté uvítají jakékoli informace k události z dnešní noci. Občané je mohou volat na bezplatnou policejní linku 158. Není samozřejmě vyloučeno, že oslovíme veřejnost se žádostí o případnou další spolupráci,“ uvedla mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám