Hlavní obsah

Nejvyšší soud má k dispozici kompletní kuplířskou kancelář

– Brno
Právo, Petr Kozelka

Kompletní evidence všeho schopných vysvlečených slečen včetně všech jejich předností má nově k dispozici Nejvyšší soud (NS). Naštěstí to není tak, že by ctihodní soudci pověsili své taláry na hřebík a vrhli se na provozování erotických služeb.

Článek

Součástí jednoho řešeného případu je mimo jiné kompletní vybavení kanceláře party kuplířek, a tak v jedné z trestních kanceláří NS nově mají jako důkaz dva počítače a notebook s databází a evidencí slečen, které sloužily k obchodu s bílým masem.

Jejich evidence byla dokonalá, protože každá dívka měla svůj dotazník
mluvčí soudu

„Pětice žen ve věku zhruba od 35 do 49 let z různých míst ČR se živila tím, že si najímala mladé dívky a prodávala je zájemcům o sex nejen v Česku, ale i do Rakouska, Francie, Litvy a dalších států. Jejich evidence byla dokonalá, protože každá dívka měla svůj dotazník, ve kterém byl nejen kontakt, ale i kompletní adresa, míry a také tělesná váha. U většiny byly i fotografie, a to jak v civilním provedení, tak i některé velmi choulostivé záběry,“ řekl Právu mluvčí NS Petr Knötig.

NS přitom bude jen rozhodovat, zda případ bude řešit brněnský soud, neboť celou organizaci odhalili místní detektivové z ÚOOZ, nebo se ženy budou zpovídat v západních Čechách, odkud pocházejí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám