Hlavní obsah

Nehoda komplikovala jízdu po Evropské, kolony na D1 před Prahou

Novinky, Petr Nový
Praha
Aktualizováno

U vážné dopravní nehody zasahovali záchranáři na křižovatce ulic Vokovická a Evropská u sídliště Červený vrch v Praze. Provoz v místě byl dopoledne omezený, řidiči museli počítat s komplikacemi. Hustý provoz je také na Jižní spojce a na příjezdu do metropole po dálnici D1.

Článek

„Po střetu dvou osobních vozidel došlo k přerušení činnosti semaforů na křižovatce, provoz řídili dopravní policisté,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Podle dostupných informací se střetly vozy opel a volkswagen, které pak narazily do svodidel. Na místě zasahovaly dva vozy záchranné služby.

S hustým provozem a dopravními komplikacemi musí řidiči počítat také na vnitřním okruhu ve Štěrboholské ulici a Jižní spojce. Hustý provoz je zejména směrem na Prahu 4 od Černého Mostu k Lanovému mostu.

Tradiční problémy jsou také na příjezdu do metropole po dálnici D1 před jedenáctým kilometrem, kde stále probíhají stavební práce na odstraňování starého mostu přes dálnici. Centrum dopravních informací hodnotí situaci dopravním stupněm číslo pět, kolona je několik kilometrů dlouhá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám